Schitteren met kaarsjes

De nieuwe Blijmaker: het kaarsje

Niet groeien, wel schitteren

Je bent natuurlijk van Kop op! gewend dat wij in ons assortiment blijmakers hebben met het thema groei en bloei. Maar wij hadden zelf de wens voor het najaar een nieuwe productlijn te lanceren met kaarsjes. Kaarsjes die niet groeien maar zeker wel schitteren.

Een kaarsje geeft namelijk licht en warmte. Dat wat iedereen soms even nodig heeft. Is het niet om even stil te staan bij een gebeurtenis, dan wel om de gezelligheid die het brengt.

Kaarsje, het is zo simpel. Een glazen buisjes met daarin een kwalitatief mooi kaarsje en een lucifer met een gekleurde kop. Een duo die heel mooi in je interieur staat en die harten verwarmd van diegenen die deze blijmaker cadeau krijgt.

Weet jij waar het woord lucifer voor staat?
Lucifer is een Latijns woord dat letterlijk ‘lichtbrenger’ betekent. Wij zijn op zoek gegaan naar een lichtbrenger die onze lucifers op maat en kleur kon vervaardigen. Gelukkig hebben wij die gevonden en doen wij vreugdedansjes wanneer er weer een nieuwe voorraad binnenkomt. Het is zo mooi om te zien dat elke kleur weer een ander gevoel geeft 🙂

Met onze kaarsjes breng je zonder moeite warmte en sfeer in huis. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren die helemaal passen binnen de trend kleuren van dit moment. Het kaarsje roet en walm niet en is door en door gekleurd. Ze brandt maar liefst 1.5 uur. En dat is best lang voor de deze kleine blijmaker 🙂

Met de wetenschap dat ze eerlijk, liefdevol en op ambachtelijke wijze worden gemaakt voldoet dit kaarsje aan al onze normen en waarden. De kaarsjes worden nog voor een groot deel op traditionele wijze en deels met de hand vervaardigd. Daarvoor worden uitsluitend de beste grondstoffen gebruikt en fabricagemethodes voor mens en milieu die voldoen aan de allerhoogste kwaliteitsnormen. Zodat je zorgeloos kan genieten van onze kaarsjes.
Kaarsje kan door de brievenbus en dat scheelt weer een aantal postzegels 🙂

In de webshop kan je kaarsje precies zo samenstellen zodat zij past bij diegene die haar krijgt. Kies een tekst, de kleur van het kaarsje en de kleur van de lucifer. Leun achterover en laat ons haar mooi inpakken, er een kaartje met jouw tekst erbij schrijven en er zorg voor dragen dat het de volgende dag op de mat valt 🙂